Natural Drawstring Cotton Bag
  • Air ProNatural Drawstring Cotton Bag
  • Air ProNatural Drawstring Cotton Bag
  • Air ProNatural Drawstring Cotton Bag
  • Air ProNatural Drawstring Cotton Bag
  • Air ProNatural Drawstring Cotton Bag
  • Air ProNatural Drawstring Cotton Bag

Natural Drawstring Cotton Bag

Quick Details sdsd Packaging & Delivery Hey,dear friend,welcome to visit us,this is Ms.lynn f rom family Shenzhen Yuanjie Packing Product Co.,Ltd. sales representative at your side. It's really my honour to meet you here! Now lets's start our introduction. Product details:...

Send Inquiry

Product Description

Packaging & Delivery

Packaging Details: 20 pcs/opp bag , 200 pcs/export carton Or as customer's requirements
Delivery Detail: 7-10 days,specific delivery time based on your order quantity

 

Product details:

 

  1. Material:natural cotton/canvas/muslin cotton

  2. Size: customized based on your requirements

  3. Color:natural,white,beige,black and various colors option

  4. Print technology:screen printing(aqueous coating,heat transfer,embroidery,etc also available)

  5. Logo:customized as you required

  6. Features:Long service life,durable,washable,recyclable,Eco riendly,uncleached,100% cotton, lovely appearance

  7. Artisan craftsmanship:This bag is totally hand made and with help of machine.We clearly know itsn't 100% perfect,but we will try our best to make it as perfect as we can!!!

2015 creative eco personalized logo screen printed unbleached natural drawstring cotton bags wholesale

2015 creative eco personalized logo screen printed unbleached natural drawstring cotton bags wholesale2015 creative eco personalized logo screen printed unbleached natural drawstring cotton bags wholesale2015 creative eco personalized logo screen printed unbleached natural drawstring cotton bags wholesale

2015 creative eco personalized logo screen printed unbleached natural drawstring cotton bags wholesale

 

Shipping&Delivery terms

  1. About the sample:Free sample can be provided if without logo and only need to pay express fee.

  2. Sample lead time:about 3-5 working days

  3. Production lead time:15-20 working days,specific time is based on your order quantity.

  4. Packing details: opp packing,then packed in a 40cm*50cm*40cm exporting carton.

  5. Delivery:By air/Express/sea

 

About the logo---please kindly send your logo in jpg,FOF,eps or other format

2015 creative eco personalized logo screen printed unbleached natural drawstring cotton bags wholesale

 

Various rope for your option---Packing rope ,elastic cord ,non-elastic cord ,elastic cord with metal barb ,korea silk ,raffia ,etc .

  assel ,ribbon ,bow tie ,pull bow ,star bow ,etc .

2015 creative eco personalized logo screen printed unbleached natural drawstring cotton bags wholesale

 

About our company---Yuanjie Packing Product Co.,Ltd

We are a professional manufacturer of velvet bags,satin bags,cotton bags,gift and promotion bags,etc over 10 years.Our main products are:

1. Velvet pouch

2.Jute Pouch

3.Satin Pouch

4.Organza Pouch

5.Microfiber pouch,

6.Cotton pouch

7.Mesh pouch

8.power bank pouch

9.sunglass pouch

10.camera pouch,etc

 

Our strength&service

1.Favourable geographic position and convenient transportation

2.More than 10 years experiences in this field and 6 years exporting experiences

3. Competitive price with superior quality
4.Timely delivery and samples schedule

5.Professional sales team and 1000-3000 square meters factory size

6.Welcome OEM and ODM orders!!!

 

Our factory and production line2015 creative eco personalized logo screen printed unbleached natural drawstring cotton bags wholesale

2015 creative eco personalized logo screen printed unbleached natural drawstring cotton bags wholesale

 

2015 creative eco personalized logo screen printed unbleached natural drawstring cotton bags wholesale

 

Frequantly Asked Questions

1.Are you a manufacturer?

Answer:Yes! We are a manufacturer,we have our own factory and our factory size is 1000-3000 square meters

2.Is that sample free?

Answer:Free sample can be offered if without customized logo,you only need to pay express fee

3. How long for sample leading time ?

Answer:3-5 days if you need to print your logo

1-2days for our exsiting samples for reference

4. How about the production time ?

Answer:10-15 days after sample confirmed

5. How about the shipping?

Answer:Usually we deliver our goods by DHL, UPS, FedEx etc for the small orders, but But large quantity you can also by the sea and air

6.How is your Payment term?

Answer: T/T or Western Union Or Paypal

7.where is your company?

Answer:Our address is 2/F,Building 2,Quanxinyuan Industrial Area,Huafan road,Dalang street,Baoan Distinct,Shenzhen,Guangdong province

Warmly welcome to visit us!!!

8.Can i get a discount?

Answer:Yes! surely you can get a discount if your order quantity is large

we will try to give a discount based on our reasonable profit

9.Do you inspect the finished products?

Answer:Yes, each step of production and finished products will be carried out inspection by QC department before shipping.

 

Other bags made by Yuanjie

2015 creative eco personalized logo screen printed unbleached natural drawstring cotton bags wholesale

Hot Tags: Natural Drawstring Cotton Bag Manufacturer, factory, wholesale

Product Tag

Related Category

Send Inquiry

Please Feel free to give your inquiry in the form below. We will reply you in 24 hours.