Product Categories
Contact Us

Shenzhen Yuanjie Packing Products Co.,Ltd

Tel: 86-0755-28176065

Fax: 86-0755-27522727

E-mail:
admin@chinagiftpacking.com

Add:2/F,Building 2 , Quanxinyuan industrial park , Huafan road,Dalang street,Baoan dist,Shenzhen

Contacts:Mr Xie

Skype: sales12@chinagiftpacking.com

Standard Size Canvas Tote Bag

Quick Details sds Packaging & Delivery Hey,dear friend,welcome to visit us,this is Ms.lynn f rom family Shenzhen Yuanjie Packing Product Co.,Ltd. sales representative at your side. It's really my honour to meet you here! Now lets's start our introduction. Product details:...

Product Details

Packaging & Delivery

Packaging Details: 20 pcs/opp bag , 200 pcs/export carton Or as customer's requirements
Delivery Detail: 7-10 days,specific delivery time based on your order quantity

 

100 natural standard size canvas tote bag drawstring canvas thick cotton bag for packing

 

100 natural standard size canvas tote bag drawstring canvas thick cotton bag for packing

100 natural standard size canvas tote bag drawstring canvas thick cotton bag for packing

100 natural standard size canvas tote bag drawstring canvas thick cotton bag for packing

 

Product details:

  1. Material:natural cotton/canvas/muslin cotton

  2. Size: customized based on your requirements

  3. Color:natural,white,beige,black and various colors option

  4. Print technology:screen printing(aqueous coating,heat transfer,embroidery,etc also available)

  5. Logo:customized as you required

  6. Features:Long service life,durable,washable,recyclable,Eco riendly,uncleached,100% cotton, lovely appearance

  7. Artisan craftsmanship:This bag is totally hand made and with help of machine.We clearly know itsn't 100% perfect,but we will try our best to make it as perfect as we can!!!

 

Shipping&Delivery terms

  1. About the sample:Free sample can be provided if without logo and only need to pay express fee.

  2. Sample lead time:about 3-5 working days

  3. Production lead time:15-20 working days,specific time is based on your order quantity.

  4. Packing details: opp packing,then packed in a 40cm*50cm*40cm exporting carton.

  5. Delivery:By air/Express/sea

 

Various materials for option

100 natural standard size canvas tote bag drawstring canvas thick cotton bag for packing

 

About the logo---please kindly send your logo in jpg,FOF,eps or other format

100 natural standard size canvas tote bag drawstring canvas thick cotton bag for packing

Various rope for your option---Packing rope ,elastic cord ,non-elastic cord ,elastic cord with metal barb ,korea silk ,raffia ,etc. assel ,ribbon ,bow tie ,pull bow ,star bow ,etc .

100 natural standard size canvas tote bag drawstring canvas thick cotton bag for packing

About our company---Yuanjie Packing Product Co.,Ltd

We are a professional manufacturer of velvet bags,satin bags,cotton bags,gift and promotion bags,etc over 10 years.Our main products are:

1.Velvet pouch

2.Jute Pouch

3.Satin Pouch

4.Organza Pouch

5.Microfiber pouch,

6.Cotton pouch

7.Mesh pouch

8.power bank pouch

9.sunglass pouch

10.camera pouch,etc

 

Our strength&service

1.Favourable geographic position and convenient transportation

2.More than 10 years experiences in this field and 6 years exporting experiences

3. Competitive price with superior quality
4.Timely delivery and samples schedule

5.Professional sales team and 1000-3000 square meters factory size

6.Welcome OEM and ODM orders!!!

 

Our certifications

100 natural standard size canvas tote bag drawstring canvas thick cotton bag for packing

Our factory and production line100 natural standard size canvas tote bag drawstring canvas thick cotton bag for packing

100 natural standard size canvas tote bag drawstring canvas thick cotton bag for packing

100 natural standard size canvas tote bag drawstring canvas thick cotton bag for packing

 

Frequantly Asked Questions

1.Are you a manufacturer?

Answer:Yes! We are a manufacturer,we have our own factory and our factory size is 1000-3000 square meters

2.Is that sample free?

Answer:Free sample can be offered if without customized logo,you only need to pay express fee

3. How long for sample leading time ?

Answer:3-5 days if you need to print your logo

1-2days for our exsiting samples for reference

4. How about the production time ?

Answer:10-15 days after sample confirmed

5. How about the shipping?

Answer:Usually we deliver our goods by DHL, UPS, FedEx etc for the small orders, but But large quantity you can also by the sea and air

6.How is your Payment term?

Answer: T/T or Western Union Or Paypal

7.where is your company?

Answer:Our address is 2/F,Building 2,Quanxinyuan Industrial Area,Huafan road,Dalang street,Baoan Distinct,Shenzhen,Guangdong province

Warmly welcome to visit us!!!

8.Can i get a discount?

Answer:Yes! surely you can get a discount if your order quantity is large

we will try to give a discount based on our reasonable profit

9.Do you inspect the finished products?

Answer:Yes, each step of production and finished products will be carried out inspection by QC department before shipping.

 

Other bags made by Yuanjie

100 natural standard size canvas tote bag drawstring canvas thick cotton bag for packing

 

Hot Tags: standard size canvas tote bag, manufacturer, factory, wholesale
Related Products
Email Us
Feedback
Shenzhen Yuanjie Packing Products Co.,Ltd