Product Categories
Contact Us

Shenzhen Yuanjie Packing Products Co.,Ltd

Tel: 86-0755-28176065

Fax: 86-0755-27522727

E-mail:
admin@chinagiftpacking.com

Add:2/F,Building 2 , Quanxinyuan industrial park , Huafan road,Dalang street,Baoan dist,Shenzhen

Contacts:Mr Xie

Skype: sales12@chinagiftpacking.com

Promotional Cotton Drawstring Bag

Quick Details Packaging & Delivery A letter to customer Dear customer Thanks for visiting our product first! This is Ms.lynn from Shenzhen Yuanjie Packing Product Co.,Ltd,we are a professional manufacturer&exporter specifized in various packing bags in China since established in...

Product Details

Packaging & Delivery

Packaging Details: 20 pcs/opp bag , 200 pcs/export carton Or as customer's requirements
Delivery Detail: 7-10 days

 

[item]:       plain thick quality canvs tote bag


[fabric]:     8 oz canvas ,100% cotton made


[size]:        25x35cm, also can customized


[color]:      white,black,natural color,beige


[logo]:       can customized for you


[printing]:  screen printing


[feature]:   100% cotton,unbleached ,textured,close knitting ,hard to deformation.


[describe]:  the 8 oz canvas is made by 100% cotton,the good appearance makes the bag more fashion,and this                   kind of the simple style are very popular.


[usage]:     shopping bag,promotion bag,carrier bag,fashion daily bag,file bag.

 

PS: GSM is a unit of measurement (of cotton/canvas fabric), which means the weight per square meter, such as,150gsm means the wight of the fabric is 150gram per square meter, 340gsm means the weight of the fabric is340gram per square meter, usually larger the figure,thicker is the fabric.Usually, 1oz = 28.5g

 

wholesale superior quality canvas tote bag,promotional cotton bag,cotton canvas bag

 

Packaging & Shipping

Sample lead time:3-5 days(3 days without logo,5 days with logo)

Production lead time:10-15 day,but specific production time is based on your order quantity and other special requirements.

Packing details:1.usually 10-20pcs packed in a opp bag,then packed in carton.

                        2.As you required.

Payments:T/T,paypal,western union,etc

Shipping: by air(DHL,UPS,Fedex,TNT) or by sea

wholesale superior quality canvas tote bag,promotional cotton bag,cotton canvas bag

wholesale superior quality canvas tote bag,promotional cotton bag,cotton canvas bag

Company Information

Company:Shenzhen Yuanjie Packing Products Co.,Ltd

Profile: Yuanjie was established in 2004 in Shenzhen, a bags professional factory with years of experience in the bag industry .We can produce all variety of bags(cosmetic bags, toiletry bags, lady bags, packaging

bags,gift bags,promotional bags,etc ) with high quality and  competitive price.

With an experienced and professional team, we have exported our products to more than 50 countries and regions all over the world, especially European and North America countries.

Our products enjoy a good reputation among our customers. We welcome customers, business associations and friends from all parts of the world to cooperation and bulit win-win benefits.

Website:szyuanjie.en.alibaba.com             yuanjiecn.en.alibaba.com

Address:2/F,Building 2,Quanxinyuan Industrial Park,Huafan Road,Dalang Street,Baoan Dist,Shenzhen,China

Establishing time:2004

Company nature: OEM,factory

Main products:1. Velvet pouch 2.Jute Pouch 3.Satin Pouch 4.Organza Pouch 5.Microfiber pouch 6.Cotton pouch 7.Mesh pouch 8.power bank pouch 9.sunglass pouch 10.camera pouch,etc

Exporting countries:more than 50 cooperation and various cooperation brands till now

wholesale superior quality canvas tote bag,promotional cotton bag,cotton canvas bag

wholesale superior quality canvas tote bag,promotional cotton bag,cotton canvas bag

1.Are you a manufacturer?

Answer:Yes! We are a manufacturer.

We have our own factory and our factory size is 1000-3000 square meters

2.Is that sample free?

Answer:Free sample can be offered if without customized logo
3. How long for sample leading time ?

Answer:3-5 days if you need to print your logo

 1-2days for our exsiting samples for reference

4. How about the production time ?
Answer:10-15 days after sample confirmed

But specific time is based on your order quantity and other requirements.
5. How about the shipping?
Answer:Usually we deliver our goods by DHL, UPS, FedEx etc for the small orders, but But large quantity you can also by the sea and air
6.How is your Payment term?
Answer: T/T or Western Union Or Paypal
7.where is your company?

Answer:Our address is 2/F,Building 2,Quanxinyuan Industrial Area,Huafan road,Dalang street,Baoan Distinct,Shenzhen,Guangdong province

Warmly welcome to visit us!!!

8.Can i get a discount?

Answer:Yes! surely you can get a discount if your order quantity is large

we will try to give a discount based on our reasonable profit

9.Do you inspect the finished products?
Answer:Yes, each step of production and finished products will be carried out inspection by QC department before shipping

wholesale superior quality canvas tote bag,promotional cotton bag,cotton canvas bag

 

Hot Tags: promotional cotton drawstring bag, manufacturer, factory, wholesale
Related Products
Email Us
Feedback
Shenzhen Yuanjie Packing Products Co.,Ltd