Product Categories
Contact Us

Shenzhen Yuanjie Packing Products Co.,Ltd

Tel: 86-0755-28176065

Fax: 86-0755-27522727

E-mail:
admin@chinagiftpacking.com

Add:2/F,Building 2 , Quanxinyuan industrial park , Huafan road,Dalang street,Baoan dist,Shenzhen

Contacts:Mr Xie

Skype: sales12@chinagiftpacking.com

Organic Cotton Drawstring Bag

Quick Details Packaging & Delivery Hey,dear friend,welcome to visit us,this is Ms.lynn f rom family Shenzhen Yuanjie Packing Product Co.,Ltd. sales representative at your side. It's really my honour to meet you here! Now lets's start our introduction. Product details of cotton...

Product Details

Packaging & Delivery

Packaging Details: 20 pcs/opp bag , 200 pcs/export carton Or as customer's requirements
Delivery Detail: 7-10 days,specific delivery time based on your order quantity

 

wholesale eco logo printed organic cotton drawstring bags packing bags for clothes

 

wholesale eco logo printed organic cotton drawstring bags packing bags for clothes

wholesale eco logo printed organic cotton drawstring bags packing bags for clothes

wholesale eco logo printed organic cotton drawstring bags packing bags for clotheswholesale eco logo printed organic cotton drawstring bags packing bags for clothes

 

Product details of cotton drawstring bag:

  1. Material:natural cotton/canvas/muslin cotton

  2. Size: customized based on your requirements

  3. Color:natural,white,beige,black and various colors option

  4. Print technology:screen printing(aqueous coating,heat transfer,embroidery,etc also available)

  5. Logo:customized as you required

  6. Features:Long service life,durable,washable,recyclable,Eco riendly,uncleached,100% cotton, lovely appearance

  7. Artisan craftsmanship:This bag is totally hand made and with help of machine.We clearly know itsn't 100% perfect,but we will try our best to make it as perfect as we can!!!

 

Shipping&Delivery terms

  1. About the sample:Free sample can be provided if without logo and only need to pay express fee.

  2. Sample lead time:about 3-5 working days

  3. Production lead time:15-20 working days,specific time is based on your order quantity.

  4. Packing details: opp packing,then packed in a 40cm*50cm*40cm exporting carton.

  5. Delivery:By air/Express/sea

 

Various materials for option

About the logo---please kindly send your logo in jpg,FOF,eps or other format

wholesale eco logo printed organic cotton drawstring bags packing bags for clothes

 

About our company---Yuanjie Packing Product Co.,Ltd

Shenzhen Yuanjie Packing Product Co., Ltd is very professional manufacturer in China with over 10 years of experience in packing products.

As a professional bag supplier, we dedicate to providing customers with excellent products at best price.

Till now and we have exported to Asia,Europe,Africa,South and North America,Oceania more than 35 countries and enjoyed high reputation among our customers.
We sincerely hope to build good business relationships with customers from all over the world!

 

Our main products are:

1. Velvet pouch

2.Jute Pouch

3.Satin Pouch

4.Organza Pouch

5.Microfiber pouch,

6.Cotton pouch

7.Mesh pouch

8.power bank pouch

9.sunglass pouch

10.camera pouch,etc

 

Our strength&service

1.Favourable geographic position and convenient transportation

2.More than 10 years experiences in this field and 6 years exporting experiences

3. Competitive price with superior quality
4.Timely delivery and samples schedule

5.Professional sales team and 1000-3000 square meters factory size

6.Welcome OEM and ODM orders!!!

 

Our factory and production line

 

wholesale eco logo printed organic cotton drawstring bags packing bags for clothes

wholesale eco logo printed organic cotton drawstring bags packing bags for clothes

 

Frequantly Asked Questions

1.Are you a manufacturer?

Answer:Yes! We are a manufacturer,we have our own factory and our factory size is 1000-3000 square meters

2.Is that sample free?

Answer:Free sample can be offered if without customized logo,you only need to pay express fee

3. How long for sample leading time ?

Answer:3-5 days if you need to print your logo

1-2days for our exsiting samples for reference

4. How about the production time ?

Answer:10-15 days after sample confirmed

5. How about the shipping?

Answer:Usually we deliver our goods by DHL, UPS, FedEx etc for the small orders, but But large quantity you can also by the sea and air

6.How is your Payment term?

Answer: T/T or Western Union Or Paypal

7.where is your company?

Answer:Our address is 2/F,Building 2,Quanxinyuan Industrial Area,Huafan road,Dalang street,Baoan Distinct,Shenzhen,Guangdong province

Warmly welcome to visit us!!!

8.Can i get a discount?

Answer:Yes! surely you can get a discount if your order quantity is large

we will try to give a discount based on our reasonable profit

9.Do you inspect the finished products?

Answer:Yes, each step of production and finished products will be carried out inspection by QC department before shipping.

 

Other bags made by Yuanjie

wholesale eco logo printed organic cotton drawstring bags packing bags for clothes

 

 

Hot Tags: organic cotton drawstring bag, manufacturer, factory, wholesale
Related Products
Email Us
Feedback
Shenzhen Yuanjie Packing Products Co.,Ltd