Product Categories
Contact Us

Shenzhen Yuanjie Packing Products Co.,Ltd

Tel: 86-0755-28176065

Fax: 86-0755-27522727

E-mail:
admin@chinagiftpacking.com

Add:2/F,Building 2 , Quanxinyuan industrial park , Huafan road,Dalang street,Baoan dist,Shenzhen

Contacts:Mr Xie

Skype: sales12@chinagiftpacking.com

Custom Printed Cotton Bag

Quick Details Packaging & Delivery Hey,dear friend,welcome to visit us,this is Ms.lynn f rom family Shenzhen Yuanjie Packing Product Co.,Ltd. sales representative at your side. It's really my honour to meet you here! Now lets's start our introduction. Product details:...

Product Details

Quick Details

Material: Cotton, Cotton Industrial Use: Gift Feature: Recyclable
Surface Handling: Screen Printing Sealing & Handle: Drawstring Custom Order: Accept
Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: Yuanjie Model Number: YJCC-0177
Size: As customer's requirement Logo: Printing, hot stamping,embossing ect for your choice Usage: sunglasses,cell phone,dust,jewelry, eyeglasses,lens
Color: Red,black, blue,yellow,white,grey, pink etc MOQ: 1000 PCS Application: gift or promotion
Drawstring type: pp string, ribbons,chinese strings,cotton cord . Foldable or not: yes ,can be folded Features: eco-friendly,recyalable,washable,durable

 

various stylish eco-friendly custom printed cotton bags drawstring cotton fabric pouch for jewelry

various stylish eco-friendly custom printed cotton bags drawstring cotton fabric pouch for jewelry

various stylish eco-friendly custom printed cotton bags drawstring cotton fabric pouch for jewelry

various stylish eco-friendly custom printed cotton bags drawstring cotton fabric pouch for jewelry

various stylish eco-friendly custom printed cotton bags drawstring cotton fabric pouch for jewelry

 

About our company---Yuanjie Packing Product Co.,Ltd

We have founed in 2004.We are a professional manufacturer of velvet bags,satin bags,cotton bags,gift and promotion bags,etc over 10 years.Our main products are:

1. Velvet pouch

2.Jute Pouch

3.Satin Pouch

4.Organza Pouch

5.Microfiber pouch,

6.Cotton pouch

7.Mesh pouch

8.power bank pouch

9.sunglass pouch

10.camera pouch,etc

 

Our strength&service

1.Favourable geographic position and convenient transportation

2.More than 10 years experiences in this field and 6 years exporting experiences

3. Competitive price with superior quality
4.Timely delivery and samples schedule

5.Professional sales team and 1000-3000 square meters factory size

6.Welcome OEM and ODM orders!!!

 

Our factory and production line

various stylish eco-friendly custom printed cotton bags drawstring cotton fabric pouch for jewelry

various stylish eco-friendly custom printed cotton bags drawstring cotton fabric pouch for jewelry

 

Frequantly Asked Questions

1.Are you a manufacturer?

Answer:Yes! We are a manufacturer,we have our own factory and our factory size is 1000-3000 square meters

2.Is that sample free?

Answer:Free sample can be offered if without customized logo,you only need to pay express fee

3. How long for sample leading time ?

Answer:3-5 days if you need to print your logo

1-2days for our exsiting samples for reference

4. How about the production time ?

Answer:10-15 days after sample confirmed

5. How about the shipping?

Answer:Usually we deliver our goods by DHL, UPS, FedEx etc for the small orders, but But large quantity you can also by the sea and air

6.How is your Payment term?

Answer: T/T or Western Union Or Paypal

7.where is your company?

Answer:Our address is 2/F,Building 2,Quanxinyuan Industrial Area,Huafan road,Dalang street,Baoan Distinct,Shenzhen,Guangdong province

Warmly welcome to visit us!!!

8.Can i get a discount?

Answer:Yes! surely you can get a discount if your order quantity is large

we will try to give a discount based on our reasonable profit

9.Do you inspect the finished products?

Answer:Yes, each step of production and finished products will be carried out inspection by QC department before shipping.

 

Other bags made by Yuanjie

various stylish eco-friendly custom printed cotton bags drawstring cotton fabric pouch for jewelry

various stylish eco-friendly custom printed cotton bags drawstring cotton fabric pouch for jewelry

various stylish eco-friendly custom printed cotton bags drawstring cotton fabric pouch for jewelry

 

Hot Tags: custom printed cotton bag, manufacturer, factory, wholesale
Related Products
Email Us
Feedback
Shenzhen Yuanjie Packing Products Co.,Ltd